Gyorsítani kell a határzár építését

2015. szeptember 8.

Fel kell gyorsítani a határzár építését - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Idők című napilapnak.


A kormányfő Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter társaságában hétfőn előre be nem jelentett határszemlét tartott, Mórahalom-Röszke térségében megtekintette a védelmi vonalat.

A látottak arról győzték meg Orbán Viktort, hogy fel kell gyorsítani a munkálatokat, ehhez nagy létszámú élőerőt kell biztosítani és mindenkinek fel kell készülni az intenzív munkára a következő hetekben - olvasható a Magyar Idők keddi számában.


mti

« vissza

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtt az Országházban fogadta Andrzej Duda lengyel köztársasági elnököt - közölte a miniszterelnok.hu-val Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
A magyar diplomácia elérte céljait - így értékelte az Európai Unió és Törökország között létrejött megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök péntek délutáni brüsszeli sajtóértekezletén.
Magyarország nem szereti, ezért nem támogatja a kettős mércét senkivel, így Lengyelországgal szemben sem - jelentette ki külföldi újságírók kérdésére Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, az Európai Unió állam- illetve kormányfők brüsszeli csúcstalálkozójának második napján.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010