Évértékelő a Millenáris Parkban - előzetes

2007. január 19.

Február 16-án, pénteken, délután öt órakor kezdőik Orbán Viktor hagyományos évértékelése a fővárosi Millenáris parkban, írja a Magyar Nemzet.


Február 16-én, pénteken, délután öt órakor kezdőik Orbán Viktor hagyományos évértékelése a fővárosi Millenáris Parkban, írja a Magyar Nemzet.

Ahogy a lap írja, a Fidesz elnökének ebben az évben nem ez lesz az első nagy horderejű beszéde, hiszen jövő szombaton (január 27-én, a szerk.) a Fidesz vitasorozatának részeként az igazságosságról tart összegző előadást. Emellett egy hosszabb előadással készül az Országgyűlés első, február 12-i ülésére.

A lap szerint ennek az lehet az oka, hogy Gyurcsány Ferenc szintén a parlament első munkanapján kívánja értékelni a 2006-os esztendőt.

A lap megjegyzi, hogy a Fidesz-elnök februári évértékelő beszédét várhatóan szűkebb kör kísérheti figyelemmel, mint korábban. A Millenárisban legfeljebb ezer ember kaphat majd helyet.

A rendezvényt idén is Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi.
 

Az évertékelő beszéd videofelvétele.

 

orbanviktor.hu

« vissza

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtt az Országházban fogadta Andrzej Duda lengyel köztársasági elnököt - közölte a miniszterelnok.hu-val Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
A magyar diplomácia elérte céljait - így értékelte az Európai Unió és Törökország között létrejött megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök péntek délutáni brüsszeli sajtóértekezletén.
Magyarország nem szereti, ezért nem támogatja a kettős mércét senkivel, így Lengyelországgal szemben sem - jelentette ki külföldi újságírók kérdésére Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, az Európai Unió állam- illetve kormányfők brüsszeli csúcstalálkozójának második napján.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010