Inkább Kóka rágalmait kellene számlálni

2007. február 20.

Orbán Viktor Kóka János rágalmazásai miatt megteszi a szükséges jogi lépéseket - írja közleményében a Fidesz kabinetfőnöke.


Kóka János gazdasági miniszter tegnap rágalomszámlálót indított honlapján. Az ott elmondottak helyett azonban a saját maga által másokra zúdított, teljesen alaptalan rágalmakat lenne indokolt számon tartani.

Az SZDSZ elnöki pozíciójáért folytatott harc láthatóan feszültté tette a közfeladatait már hosszú ideje el nem látó Kóka Jánost, aki a közrádiónak adott mai interjújában ismételten a Fideszt és Orbán Viktort próbálta lejáratni képtelen rágalmaival. Orbán Viktor a rágalmazás miatt a szükséges jogi lépéseket megteszi.


Deutsch-Für Tamás
kabinetfőnök


fidesz.hu

« vissza

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtt az Országházban fogadta Andrzej Duda lengyel köztársasági elnököt - közölte a miniszterelnok.hu-val Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
A magyar diplomácia elérte céljait - így értékelte az Európai Unió és Törökország között létrejött megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök péntek délutáni brüsszeli sajtóértekezletén.
Magyarország nem szereti, ezért nem támogatja a kettős mércét senkivel, így Lengyelországgal szemben sem - jelentette ki külföldi újságírók kérdésére Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, az Európai Unió állam- illetve kormányfők brüsszeli csúcstalálkozójának második napján.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010