Jelentékelen ügy

2007. január 20.

A Blikk rövid interjúja.


- Mi a véleménye arról, hogy Schmidt Mária új pártot alapítana?

- Nem tartom ezt egy lényeges ügynek. Van az országnak elég baja így is, például a szemünk láttára bukott meg épp az egészségügyi reform. Mi ezekkel próbálunk foglalkozni. Az emberek bajban vannak. Egy jelentéktelen ügyről van szó.

- Kinek állhatott érdekében ezt a hírt nyilvánosságra hozni?

- Ez az önök szakmája, nem az enyém. Spekulációkkal nem foglalkozom.

- Csak azért feszegetjük a témát, mert sokak szerint éppen önnek állhatott elsősorban érdekében, hogy ez az ügy most, a tavaszi kongresszus előtt kipattanjon.

- Hogyne, meg a mostani szélvihar is az én érdekemben állt. Persze. Ezt már ismerjük - mondta ironikus mosollyal a pártelnök.


blikk.hu - fidesz.hu

« vissza

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtt az Országházban fogadta Andrzej Duda lengyel köztársasági elnököt - közölte a miniszterelnok.hu-val Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
A magyar diplomácia elérte céljait - így értékelte az Európai Unió és Törökország között létrejött megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök péntek délutáni brüsszeli sajtóértekezletén.
Magyarország nem szereti, ezért nem támogatja a kettős mércét senkivel, így Lengyelországgal szemben sem - jelentette ki külföldi újságírók kérdésére Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, az Európai Unió állam- illetve kormányfők brüsszeli csúcstalálkozójának második napján.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010