Interjú az Echo TV-ben

2007. április 8.

Lévai Anikóval A konyhaablakból című könyve kapcsán beszélgetett az Echo TV április 8-i műsorában Pörzse Sándor. (Videó.)


A beszélgetés során Lévai Anikó többek között elmondta, hogy neki pusztán olyan szinten van köze a gasztronómiához, mint akinek ötgyermekes anyukaként nap mint nap főznie kell odahaza. A rengeteg, szebbnél-szebb, tartalmas receptkönyveket látva ő egy olyan könyvvel akart megjelenni, amely évszakonként és ünnepenként ajánl általa már kipróbált ételeket, s amelyet a gasztronómiához kapcsolódó, Orbán-családdal megesett kis történetek fűszereznek.


orbanviktor.hu

« vissza

Zeneakadémiai hangversennyel zárult a Reconnections nevű izraeli-magyar zenei együttműködés idei egyhetes workshopja, amelyet a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem immár negyedik alkalommal rendezett meg.
Emléktáblát avattak Zumbok Ferenc, a Zala Megyei Bíróság egykori tanácselnöke, a Fővárosi Cégbíróság vezetője, majd a Sándor-palota, a Várkert Bazár és a fertődi kastély újjáépítéséért felelős kormánybiztos tiszteletére Zalaegerszegen.
A Magyarországtól legtávolabb élő magyar népcsoport, a csángók idén huszadik alkalommal mutatták be a Csángó bálon saját táncaikat, énekeiket, történeteiket, az est csángó műsorvezetője pedig elmondta: számukra nagy erőt ad a küzdelmes hétköznapjaikban az a figyelem és törődés, amelyet az óhazából kapnak.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010