Lévai Anikó a Mokkában

2007. április 3.

A TV2 reggeli műsorában Jakupcsek Gabriella kérdezte Lévai Anikót most megjelent könyvéről - és még sok minden másról. (Videó.)


„Ez egy nagyon finom, nagyon nőies könyv” – jellemezte bevezetőjében a műsorvezető Lévai Anikó hagyományostól kissé eltérő receptkönyvet. A szerző a műsorban többek között arról beszélt, hogy honnan jött az ötlet, hogy ízek kapcsán különböző történeteket meséljen el, hogy nem az „Orbán család  képeskönyve” típusú könyvet akart írni, hogy a gyermekneveléshez nincs recept, s hogy mi rejlik a nemrégiben megszerzett „Aranykalászos gazda” végzettsége mögött.


orbanviktor.hu

« vissza

Zeneakadémiai hangversennyel zárult a Reconnections nevű izraeli-magyar zenei együttműködés idei egyhetes workshopja, amelyet a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem immár negyedik alkalommal rendezett meg.
Emléktáblát avattak Zumbok Ferenc, a Zala Megyei Bíróság egykori tanácselnöke, a Fővárosi Cégbíróság vezetője, majd a Sándor-palota, a Várkert Bazár és a fertődi kastély újjáépítéséért felelős kormánybiztos tiszteletére Zalaegerszegen.
A Magyarországtól legtávolabb élő magyar népcsoport, a csángók idén huszadik alkalommal mutatták be a Csángó bálon saját táncaikat, énekeiket, történeteiket, az est csángó műsorvezetője pedig elmondta: számukra nagy erőt ad a küzdelmes hétköznapjaikban az a figyelem és törődés, amelyet az óhazából kapnak.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010