Mögöttes fények

2008. október 31.

Ezzel a címmel indult Földesi Margit új műsora az Echo TV-ben, amelynek első vendége Lévai Anikó volt a Kossuth Klubban.


Az Echo Televízió Mögöttes fények címmel indult új műsorának a célja, hogy ismert, neves politikusok hozzátartozóival beszélgessenek, olyanokkal, akik nem kerültek fénybe, viszont a maguk életével, sorsával, szeretetével működtetik a társ, a család mindennapjait.

„Hiszünk abban, hogy a nézőt érdeklik azok, akik a háttérben maradva is képesek fényt sugározni társukra, s ez a fény meglágyítja az erőteljes kontúrokat. A műsor arról is szól majd, hogy ez a hátországból érkező mögöttes fény olyan emberekre vetül, akik ezt meg is érdemlik. A néző nemcsak tájékozottabb lesz, hanem eljuthat olyan következtetésekig, amelyekről korábban nem is álmodott” – nyilatkozta Földesi Margit, az új műsor történész háziasszonya a Magyar Hírlapban.

Az első adásba Orbán Viktor feleségét, gyermekeinek édesanyját, Lévai Anikót hívta meg  Földesi Margit. A nyilvánosság előtt zajló beszélgetésnek – amelyen a nézők is tehettek fel kérdéseket Lévai Anikónak - a Kossuth Klub adott otthont.


orbanviktor.hu

« vissza

Zeneakadémiai hangversennyel zárult a Reconnections nevű izraeli-magyar zenei együttműködés idei egyhetes workshopja, amelyet a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem immár negyedik alkalommal rendezett meg.
Emléktáblát avattak Zumbok Ferenc, a Zala Megyei Bíróság egykori tanácselnöke, a Fővárosi Cégbíróság vezetője, majd a Sándor-palota, a Várkert Bazár és a fertődi kastély újjáépítéséért felelős kormánybiztos tiszteletére Zalaegerszegen.
A Magyarországtól legtávolabb élő magyar népcsoport, a csángók idén huszadik alkalommal mutatták be a Csángó bálon saját táncaikat, énekeiket, történeteiket, az est csángó műsorvezetője pedig elmondta: számukra nagy erőt ad a küzdelmes hétköznapjaikban az a figyelem és törődés, amelyet az óhazából kapnak.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010