Riport friss pogácsával

2007. április 2.

Egy előre nem tervezett beszélgetés Lévai Anikóval Felcsúton, és egy rövid összefoglaló könyvének bemutatójáról. (Videó.)


Ez az a felvétel - vagy legalábbis az egyik fele - amely semmilyen előzetes tervben nem szerepelt. Ahogy manapság mondani szokás, "a műsor nem jöhetett volna létre", ha Lévai Anikó nagyon kedvesen és teljesen váratlanul meg nem invitálja az éppen a fociakadémia megnyitóján forgató stábunkat egy spontán pogácsázásra. Amit persze nem hagyhattunk ki... És mivel a kóstoló  során természetesen szóba került a főzés és új könyve is, magától értetődőnek tűnt, hogy a felcsúti beszélgetést és a néhány nappal később, a könyv bemutatásakor készült felvételeket egy videón mutassuk be Önöknek. Jó étvágyat hozzá!

(Ami a pogácsát illeti... Mit mondhatnánk: egyszer meg kell kóstolniuk. Nem verbális műfaj.)


orbanviktor.hu

« vissza

Zeneakadémiai hangversennyel zárult a Reconnections nevű izraeli-magyar zenei együttműködés idei egyhetes workshopja, amelyet a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem immár negyedik alkalommal rendezett meg.
Emléktáblát avattak Zumbok Ferenc, a Zala Megyei Bíróság egykori tanácselnöke, a Fővárosi Cégbíróság vezetője, majd a Sándor-palota, a Várkert Bazár és a fertődi kastély újjáépítéséért felelős kormánybiztos tiszteletére Zalaegerszegen.
A Magyarországtól legtávolabb élő magyar népcsoport, a csángók idén huszadik alkalommal mutatták be a Csángó bálon saját táncaikat, énekeiket, történeteiket, az est csángó műsorvezetője pedig elmondta: számukra nagy erőt ad a küzdelmes hétköznapjaikban az a figyelem és törődés, amelyet az óhazából kapnak.


  • Orbán Viktor, 52 éves
  • Jogász, tanulmányait az ELTE-n végezte. Oxfordban politikai filozófiát hallgatott.
  • Nős, felesége Lévai Anikó
  • Öt gyermekük van: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
  • A Fidesz elnöke, a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke

Tovább

© Minden jog fenntartva, 2010